Design Solutions Blog
Alles over SOLIDWORKS – tips, nieuws en innovatie
31-mei-2018 12:30:00

Sinds de oprichting in 1983 heeft het Dutch Ophthalmic Research Center (DORC) naam gemaakt als fabrikant van hoogwaardige instrumenten voor oogchirurgie die wereldwijd worden geëxporteerd. Documentatie en conformiteit zijn van cruciaal belang bij producten voor medisch gebruik. Daarom wilde DORC de overstap maken van het ontwerpen in 2D naar ontwerpen in 3D. Het bedrijf benaderde ons om hen hierbij te assisteren. 

In nauwe samenwerking hielpen wij DORC bij de implementatie SOLIDWORKS 3D CAD en SOLIDWORKS Composer, zodat sneller betere productie-instructies gemaakt kunnen worden. Daarnaast hebben we DORC geholpen bij de inrichting van SOLIDWORKS PDM Professional, inclusief digitale autorisatie. Hierdoor is versiebeheer geïntegreerd én gewaarborgd waardoor er geen enkel document meer verloren kan gaan.  

Bekijk de video om te zien en horen hoe enthousiast DORC is over het bereikte resultaat.

 

 

Wilt u ook een slimmer en sneller designproces, met borging van kwaliteit? Al dan niet met slimme integraties tussen SOLIDWORKS en uw ERP-oplossing? Neem contact met ons op en daag ons uit. Wij helpen u graag nóg succesvoller te worden.

Gaat u van 2D naar 3D ontwerpen? Lees dan ons E-book Upgraden van 2D naar 3D

Vraag het eBook aan <http://info.designsolutions.nl/upgraden-van-2d-naar-3d>

< Blog overzicht

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe jij met SOLIDWORKS betere ontwerpen, lagere kosten en kortere ontwikkeltijden realiseert.