<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TNV24CD" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
DriveWorks | 1 min Leestijd

Hoe activeer je DriveWorksXpress?

Jeroen van der Burg
11-12-19

DriveWorksXpress is een gratis add-in voor SOLIDWORKS. Het is een Design Automation tool speciaal ontworpen om gemakkelijk variaties van een product te maken en handmatige handelingen te voorkomen.

DriveWorks werkt met slimme formulieren. De engineer stelt ze op de juiste manier in en vervolgens kun je gemakkelijk productvariaties maken zónder dat je hoeft te ontwerpen in SOLIDWORKS. Ideaal toch?

DriveWorksXpress is gratis, maar je moet het wel activeren. Ik zal eerst uitleggen hoe je DriveWorksXpress activeert en leggen je daarna uit hoe je een slim formulier instelt.

Hoe activeer je DriveWorksXpress?

142214124

  1. Ga naar het menu ‘Tools’ in SOLIDWORKS.
  2. Ga naar Xpress Products -> ‘DriveWorksXpress.
  3. Klik op de link ‘my.solidworks.com/xpress’
  4. Log in op mySOLIDWORKS*
  5. Kopieer de activatiecode.
  6. Vul deze in op het formulier.

*Wanneer je nog geen Customer Portal of MySOLIDWORKS account hebt, maak er dan een aan.

Meer weten over DriveWorks?

Neem een kijkje op de productpagina voor DriveWorks of vraag een offerte aan.

 

Wil je altijd op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsmailing: uitnodigingen voor webinars, info over SOLIDWORKS updates én elke laatste donderdag van de maand de meest recente blogs in je mailbox.
Door op inschrijven te klikken geef je Design Solutions toestemming om je persoonsgegevens op te slaan en te verwerken om je de nieuwsmailing te kunnen bezorgen. Je kunt jezelf altijd uitschrijven.

Jeroen van der Burg