Uitgelicht, SOLIDWORKS 2022 | 1 min Leestijd

Kijk in de toekomst: SOLIDWORKS 2022 Beta is uit!

Jeroen Maas
15-07-21

Ieder jaar brengt SOLIDWORKS een nieuwe versie uit. Voordat de uiteindelijke versie op de markt komt kun je de nieuwe mogelijkheden al zelf uitproberen in de Beta release. Je kunt de SOLIDWORKS 2022 Beta testen als je een actief onderhoudscontract hebt.

Deze nieuwste versie heeft ook dit jaar vele verbeteringen die zijn aangedragen door gebruikers van SOLIDWORKS. De vernieuwingen helpen je om je productontwikkelingsproces van concept tot productie te stroomlijnen en te versnellen. In deze blog lichten we een tipje van de sluier en nemen we een kijkje in de toekomst.

Werk slimmer

Creëer betere producten in minder stappen met nieuwe workflows en verbeteringen in assemblage- en productontwerp, tekeningdetails, simulatie en productgegevensbeheer. Profiteer van nieuwe functies in parts zoals hybride modellering en het creëren van gestandaardiseerde draadeinden.

2022 beta

Werk sneller

Krijg meer gedaan in minder tijd met kwaliteits- en prestatieverbeteringen bij het werken met grote samenstellingen, het importeren van STEP-, IFC- en DXF / DWG-bestanden, het detailleren van je tekeningen en het beheren van je productgegevens. Optimaliseer samenstellingen automatisch zonder je zorgen te maken over laadtype en instellingen.

SOLIDWORKS 2022 biedt de beste grafische prestaties tot nu toe. Dit merk je aan de weergavesnelheid, en -kwaliteit bij het bewegen van je ontwerp op het scherm.

2022 beta 2

Werk samen

Verbeter innovatie en besluitvorming door verbinding te maken met het cloudgebaseerde 3DEXPERIENCE-platform, waar je eenvoudig al je gegevens beheert en deelt met anderen. Vergroot je concurrentievoordeel door gebruik te maken van de kracht en breedte van het 3DEXPERIENCE Works-portfolio.

De uitgebreide tools kunnen je organisatie helpen in het optimaliseren van de verschillende domeinen zoals ontwerp, simulatie, productie, marketing en verkoop.

2022 beta 3

Ook meedoen?

Het SOLIDWORKS Beta-programma geeft gebruikers met een onderhoudscontract een sneak preview op de volgende release van SOLIDWORKS. Je kunt als gebruiker SOLIDWORKS 2022 testen met eigen ontwerpen, contact maken met medegebruikers op het forum en je bevindingen doorgeven aan het SOLIDWORKS R&D-team. Ga voor meer informatie naar de website van SOLIDWORKS Beta.

Wil je altijd op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsmailing: uitnodigingen voor webinars, info over SOLIDWORKS updates én elke laatste donderdag van de maand de meest recente blogs in je mailbox.
Door op inschrijven te klikken geef je Design Solutions toestemming om je persoonsgegevens op te slaan en te verwerken om je de nieuwsmailing te kunnen bezorgen. Je kunt jezelf altijd uitschrijven.

Jeroen Maas