Design Solutions Blog
Alles over SOLIDWORKS – tips, nieuws en innovatie
28-aug-2019 15:15:09

SOLIDWORKS brengt vijf keer per jaar een service pack uit om bugs te fixen en verbeteringen aan te brengen. Misschien heb je het al gemerkt: SOLIDWORKS 2019 Service Pack 4 is vertraagd. Hoe komt dat? En wanneer kunnen we de volgende servicepacks verwachten? Het antwoord lees je in deze blog!

In de gegevens van het Customer Experience Improvement Program (CEIP) van SOLIDWORKS waren crashes te zien in SW 2019 SP4 Early Visibility, zeg maar de beta test van het servicepack.

SOLIDWORKS neemt deze crashes zeer serieus en heeft de release van SP4 uitgesteld. Het R&D team van SOLIDWORKS is druk bezig met het analyseren van de CEIP-gegevens en zal deze crashes zo snel mogelijk proberen op te lossen. SP4 wordt pas vrijgegeven wanneer deze problemen zijn geïdentificeerd en de release volledig gekwalificeerd is.

 sp5

Hoe gaat het normaliter met SOLIDWORKS Servicepacks?

Gedurende het jaar brengt SOLIDWORKS vijf doorgaans nieuwe servicepacks uit om de stabiliteit en performance van de software te optimaliseren. De nieuwe SOLIDWORKS servicepacks kun je normaal gezien rond deze data verwachten:

  • SP0 oktober
  • SP1 januari
  • SP2 maart
  • SP3 mei
  • SP4 augustus
  • SP5 Oktober

Let op! Alleen klanten met een actief onderhoudscontract kunnen SOLIDWORKS updaten met een nieuw servicepack. Benieuwd naar de andere argumenten voor een onderhoudscontract? Je leest er hier meer over: de 10 voordelen van een onderhoudscontract voor SOLIDWORKS

Terug naar blogoverzicht
Terug naar Home

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe jij met SOLIDWORKS betere ontwerpen, lagere kosten en kortere ontwikkeltijden realiseert.