Design Solutions Blog
Alles over SOLIDWORKS – tips, nieuws en innovatie
3-jul-2019 16:54:57

Al benieuwd naar SOLIDWORKS 2020? Download dan de betaversie! Jouw kans om de nieuwe mogelijkheden te ervaren én aanvullende verbeteringen voor te stellen. Door issues te loggen kun je nog prijzen winnen bovendien! 

Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van SOLIDWORKS is iedere dag druk bezig met het verwerken van enhancement requests die ingediend zijn door SOLIDWORKS gebruikers met een onderhoudscontract. Deze requests zijn belangrijke input voor het samenstellen van de nieuwe versie van SOLIDWORKS die uiteraard meer mogelijkheden en betere prestaties zal bieden dan de huidige. 

beta 2020-1

Verbeteringen 

SOLIDWORKS 2020 bevat veel verbeteringen die erop gericht zijn om jouw productontwikkeling van concept tot eindproduct te stroomlijnen. Daarbij richten de ontwikkelaars van SOLIDWORKS zich op 3 punten. 

Betere performance 

Door verbeteringen in drawings, samenstellingen en virtueel testen kun je het ontwerpen van grote samenstellingen en validatie analyses versnellen.

Gestroomlijnde workflows 

Dankzij verbeteringen in design, virtueel testen, data management en productie verkort je de time-to-market, vergroot je productkwaliteit en verminder je productiekosten. 

beta 20202

Verbonden met de cloud 

De cloud ... ook SOLIDWORKS gaat verder mee in deze niet-te-stoppen ontwikkeling. De integratie met het 3DExperience platform van moederbedrijf Dassault Systèmes wordt verbeterd zodat je nog gemakkelijker ontwerpinformatie kunt delen met collega's, klanten en producenten bijvoorbeeld. 3DExperience stelt je in staat om je ontwerpproces effectiever te managen door je overal en altijd inzicht te geven in je ontwerpinformatie. 

Wil jij ook de bèta testen? 

Je kunt de SOLIDWORKS Beta via de speciale website downloaden. Test hoe jouw workflows en ontwerpen werken met SOLIDWORKS 2020, deel je ervaringen met andere gebruikers en het R&D-team van SOLIDWORKS en als je heel actief feedback geeft: verdien prijzen. 

Je kunt de beta downloaden en installeren óf via een webbrowser gebruiken. Een voorwaarde om aan de Beta test mee te doen is dat je een geldig onderhoudscontract hebt. 

SOLIDWORKS Beta downloaden en installeren

  1. Ga naar de SOLIDWORKS Beta website en login met je Customer Portal gegevens. 
  2. Accepteer de gebruikersovereenkomst (EULA). 
  3. Klik op ‘Download’ en voer SolidWorksSetup.exe uit en volg de instructies. 
  4. Gebruik de beta Installation Manager om producten te downloaden en installeren. 
  5. Zodra je de beta hebt geïnstalleerd, kun je de Background Downloader gebruiken om meldingen te ontvangen en automatisch nieuwe betaversies te downloaden.
 SOLIDWORKS Beta online testen
  1. Ga naar https://my.solidworks.com/solidworksbeta. 
  2. Klik op ‘Launch. 

Kijk voor meer informatie op deze site: https://www.solidworks.com/beta/faq.htm#signup.

Goed om te weten: als je een beta installeert, heeft dat géén invloed op je reguliere licentie. 

Interesse om een SOLIDWORKS licentie te kopen? Klik hier.

Terug naar blogoverzicht
Terug naar Home

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe jij met SOLIDWORKS betere ontwerpen, lagere kosten en kortere ontwikkeltijden realiseert.