Design Solutions Blog
Alles over SOLIDWORKS – tips, nieuws en innovatie
15-jan-2020 11:50:37

Met de release van SOLIDWORKS 2020 is ook Product Data Management (PDM 2020) beschikbaar. In SOLIDWORKS PDM 2020 zijn er naast diverse verbeteringen ook nieuwe mogelijkheden waarover ik graag iets meer vertel. Vandaag deel 2 van de serie: sneller gegevens vinden. Heb je deel 1 al gelezen? Die gaat over de betere prestaties van PDM 2020

Eenvoudiger en sneller gegevens vinden

Het zoeken en vinden van bestanden is verbeterd. Je kunt nu gebruik maken van de functie ‘Quick Search’ in Windows Verkenner. De Quick Search ziet er hetzelfde uit als de Windows Search, eenvoudig en snel zoeken dus.

4

Je kunt nu ook in meerdere variabelen tegelijkertijd zoeken. Bij de ‘Search For’ lijst kun je instellen in welke eigenschappen je wil zoeken. Dat doe je in de SOLIDWORKS PDM Administration tool.

5

Het is ook mogelijk om te zoeken in meerdere variabelen met de SOLIDWORKS PDM Search. Hiervoor moet je de search card aanpassen in de SOLIDWORKS PDM Administration tool.

6

Ook het zoeken met behulp van zogenaamde operators is sterk verbeterd. Zoeken in een variabele met een AND en OR functie is nu eenvoudiger:

EN:          spatie of & of AND

OF:         | of OR

IS NIET:   ! of NOT

Voor meer informatie kijk in de SOLIDWORKS PDM Help: Using AND, OR, and NOT Operators in Search

Meer informatie

Deze blog is het tweede deel van een serie. Lees hier de andere delen:

Deel 1: betere prestaties

Deel 3: betere workflows

Deel 4: gebruiksgemak in Web2

Kijk voor alle verbeteringen in SOLIDWORKS PDM 2020 op: What's New in SOLIDWORKS PDM 2020

Ben je van plan om SOLIDWORKS PDM te gaan upgraden naar 2020 check de systeemeisen op de website van SOLIDWORKS: SOLIDWORKS and SW PDM System Requirements

Wil je meer weten over de mogelijkheden van SOLIDWORKS PDM of wat er komt kijken bij het upgraden van  SOLIDWORKS PDM neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

 

Terug naar blogoverzicht
Terug naar Home

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe jij met SOLIDWORKS betere ontwerpen, lagere kosten en kortere ontwikkeltijden realiseert.